För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

Junis behövs i Stockholm
– vi söker en Junis-konsulent

– Tycker du att barn är viktiga människor?
– Har du erfarenhet av ideellt driven verksamhet?
– Då kan det här jobbet vara precis rätt för dig!

Vi söker en konsulent till Stockholms distrikt av IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis. Vi vill utveckla vår verksamhet från Södertälje i söder till Väddö i norr.

Vi kan erbjuda ett krävande men mycket stimulerande arbete
Du bör vara initiativrik och kunna arbeta självständigt inom givna ramar. Det är på många sätt ett ensamarbete, men du ska samarbeta med distriktsstyrelse och våra ideella ledare. Arbetsledningen är ideell och ger utrymme för egna kreativa lösningar. I jobbet kommer du ha nytta av dina ledartalanger. Din uppgift är att stödja och initiera verksamhet utifrån distriktsstyrelsens prioriteringar men inte att själv leda verksamhet. Distriktets lägerverksamhet är viktig, du arbetar främst med förberedelser och planering. Jobbet ger stora möjligheter att följa barn och unga ledare, och se dem växa med ansvar. Vi förväntar oss att du är social, drivande och tydlig i såväl tal som skrift.

Du ansvarar för medlems- och ledarutveckling inom Stockholms län tillsammans med andra ledare. I uppdraget ligger också att svara för registrering av nya medlemmar och ledare, inhämta föreningsrapporter och se till så att underlag för bland annat bidragsansökningar tas fram.

Dina meriter och våra förmåner
Som konsulent behöver du förståelse för ideella organisationer, tidigare erfarenheter av arbete inom IOGT-NTO-rörelsen är ett plus. Det krävs att du står bakom Junis grundsatser som är nykterhet, demokrati och solidaritet. För att bli anställd krävs att du tar personlig ställning mot alkohol och andra droger, med andra ord att du är nykterist. Du ska dessutom vara medlem i något av IOGT-NTOrörelsens förbund.
Tidigare erfarenheter av att ha arbetat med barn är en merit för att förstå barns villkor, men du kommer främst att arbeta mot våra junisledare i åldern 15 år och uppåt. Det är en merit att ha körkort. Vi erbjuder en arbetsplats mitt i Stockholm city. SL-kort ingår i tjänsteverktygen eftersom resor runt om i Stockholmsområdet hör till jobbet. Vi har kollektivavtal med Unionen och erbjuder friskvårdsbidrag.

Intresserad?
Läs mer om Junis, vilka vi är och vad vi står för på stockholm.junis.org
Känner du att detta är precis vad du skulle vilja jobba med, hör av dig senast 16 juni 2017 med ansökan, CV och löneanspråk till Stockholms distriktsstyrelse av IOGT-NTOs Juniorförbund, konsulentstockholm@junis.org
Vi räknar med tillträde till tjänsten 1 augusti 2017.

Välkommen med din ansökan!


 
 
   
  IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en barnorganisation med över 12 000 medlemmar upp till 15 år. Vi har 200 föreningar i hela landet och 1300 ledare.

I Junis händer mycket. Vi sysslar med teater, film, läger, disco, pyssel, cirkus, sport, utflykter, bakning och mycket mer! All verksamhet bygger på Junis grundsatser: demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM