För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

Controller och administratör

Drömmer du om att arbeta med eldsjälar som bygger en bättre värld för barn?

IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en barnorganisation med en omfattande föreningsverksamhet samt ett aktivt påverkansarbete för barns rättigheter, framför allt vad gäller barns rätt till en uppväxt fri från alkohol och andra droger.

Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter till att påverka både arbetet och din personliga utveckling. I din tjänst rapporterar du direkt till generalsekreteraren.

Nu söker vi en controller/administratör där fokus är på den löpande ekonomin med kontroll av bokföring och redovisning. Arbetet innefattar budgetarbete, förberedelse inför bokslut, årsredovisning, uppföljning och i övrigt bistå med ekonomisk hjälp. En ekonomiavdelning finns tillhands som stöd i ditt arbete. Den administrativa delen kan vara allt från hantering av medlemsregister till upphandling och övriga större och mindre administrativa kontorsgöromål. Resor ingår i tjänsten.

Du kommer även att analysera information om det ekonomiska resultatet, göra prognoser och bistå med information för ekonomistyrning och verksamhetsuppföljning, vidare kommer du också ha kontakt med barn, förbundsstyrelse, distrikt, projekt, föreningar, revisorer och bidragsgivare.

För att vi ska trivas och lyckas tillsammans är en bra matchning viktigt för båda parter och vi kommer därför att ha stort fokus på att din attityd passar in i gänget. Vi vet att olikheter berikar och ger bättre förutsättningar att utveckla verksamheten, därför arbetar vi för en organisation med mångfald.

Du ska ha relevant utbildning inom ekonomi eller ha annan likvärdig erfarenhet. Du är processorienterad, noggrann och en kommunikativ nätverksbyggare. Att ge service med ett leende, att kunna hoppa in där det behövs och kavla upp ärmarna, är en självklarhet hos dig även när det ligger utanför ditt arbetsområde. Du ska ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både vad gäller tal och skrift samt goda kunskaper i engelska, tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i MS Office och Excel i synnerhet.

För att arbeta hos oss behöver du vara nykterist och naturligtvis delar du IOGT NTO-rörelsens värderingar. Du förväntas att före anställningens start vara medlem i något av IOGT-NTO-rörelsens förbund.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med/inom ideella/idéburna organisationer och har självdistans, humor och nära till skratt. För rätt person väntar oanade möjligheter!

Du är välkommen med din ansökan till oss via mejl senast 2017-09-10.

Vi vill att du bifogar ditt CV och personligt brev samt anger CONTROLLER/ADMINISTRATÖR i ämnesfältet. Ansökan skickas till peter.waenerlund@junis.org

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgången tid. Tillträde omgående enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid vid Junis kansli i Stockholm. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi sitter i naturskön miljö med närhet till både vatten, skog och löparslingor. Vidare erbjuds flextid friskvårdstid samt friskvårdsbidrag.

Frågor besvaras av Peter Waenerlund 073-060 60 18

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsaktörer.

 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM