För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

Barnorganisationen Junis
söker en biträdande generalsekreterare

Gör positiv skillnad för barnen! 

Junis är just nu i en utvecklingsfas med sikte på att nå och stödja ännu fler barn. Du har en central roll i satsningen, där du – tillsammans med dina kollegor – för Junis framåt som organisation. Du brinner för barns rättigheter och vill bidra till fler nyktra miljöer där barn kan utvecklas och ha roligt tillsammans med trygga ledare.

Dina egenskaper 
Du trivs med ett högt tempo, varierande arbetsuppgifter och att coacha dina medarbetare. Du är en driven, självgående och kreativ person med höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina och andras arbetsuppgifter i rätt steg för att nå dina mål i rätt tid. Du är en utåtriktad person som är van att prata inför grupp. Din entusiasm och positiva inställning till samarbete skapar motivation och ett positivt arbetsklimat. Du vill inspirera andra och göra skillnad.

Dina kvalifikationer 
Du är en "föreningsmänniska", gärna med ett stort nätverk och erfarenhet av ideella organisationer. Erfarenhet från IOGT-NTO-rörelsen är meriterande. Du har erfarenhet av ekonomihantering, budgetarbete och ekonomisk uppföljning. Du har god datorvana och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office. Erfarenhet av medlemsregistret E-bas eller projektledning är meriterande. Vi vill dessutom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Eftergymnasial utbildning är en merit. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.För att kunna arbeta hos Junis krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är nykterist och är eller kan tänka dig att bli medlem i något av IOGT-NTO-rörelsens förbund.

Läs hela annonsen och ansök

 
   
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy