För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 


Jobba hos Junis! 


Distriktskonsulent/föreningsutvecklare i Göteborg

Arbetsgivare:
IOGT-NTOs Juniorförbund, Göteborgs och Bohusläns distrikt
Stockholmsgatan 16, 416 70 GÖTEBORG
www.goteborg.junis.org

Göteborgs distrikt av IOGT-NTOs Juniorförbund är en ideell organisation som driver barn- och ungdomsverksamhet för åldrarna 7-13 år i Göteborg och Bohuslän. I Junis värnar vi om drogfrihet, demokrati och solidaritet. Vi har ca 800 medlemmar i 8 föreningar. Vår verksamhet består av allt från teater, dans till klättring och äventyr. Vi har en omfattande verksamhet med allt från veckogrupper, läger, discon och äventyrskvällar.

Arbetsplatsen är belägen på Distriktsexpeditionen, Nordengården, Stockholmsgatan 16, Göteborg.
Som distriktskonsulent ska du, i samarbete med styrelsen, driva och utveckla distriktets verksamhet. Du ska rekrytera ledare och deltagare genom skolbesök och informationskampanjer. I arbetet ingår också att utbilda och inspirera våra ideella ledare, planera verksamhet, starta grupper, genomföra superroliga aktiviteter som discon och läger för våra medlemmar. Vissa administrativa uppgifter ingår också i tjänsten, så som medlems- och ledarregistrering, bidragsansökningar och föreningsrapporter. Arbetstiden är bland annat förlagd under kvällar och helger. 

Du kan arbeta självständigt, är kreativ och utåtriktad, har goda ledaregenskaper och vill engagera ungdomar i en meningsfull fritidsverksamhet. Du har varit scout- eller fritidsledare, har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som vi bedömer lämplig. Du har erfarenhet av föreningsarbete. Ett krav är att du är helt drogfri, d.v.s. dricker ingen alkohol (öl, vin, stark sprit), röker inte och använder inga andra droger. Medlemskap i IOGT-NTO-rörelsen förutsätts. Vi förutsätter också att du har körkort för personbil och helst också tillgång till bil.

Konsulenttjänsten är en fast anställning med 6 månaders provanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.Månadslön - ev. löneanspråk anges i ansökan.

För ytterligare information kontakta:
Sekreterare Eva Malmgren-Thörnblom
Tel: 0706 58 18 21  
Mail: eva.malmgren.thornblom@gmail.com 

Sista ansökningsdag 2019-01-27 via e-post till eva.malmgren.thornblom@gmail.com

 

 
   
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy