För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

 

Gillar du Junis och vill stödja oss? 
Här är några förslag på hur! 

 1. Bli ledare!
  Om du ger lite av din tid till Junis lovar vi att du får mycket tillbaka. Som ledare blir du en viktig del i många barns liv och får se dem växa och utvecklas i trygg miljö. Läs mer om vad det innebär att var ledare i Junis här. 

 2. Fråga i Junisföreningen
  Om du inte har möjlighet eller vill bli ledare kan du fortfarande vara en resurs i junisföreningen. Kanske kan du ställa upp och skjutsa nån gång när föreningen ska på utflykt, baka bullar till en träff eller hjälpa till på annat sätt. Fråga junisledarna i barnens förening om hur du kan hjälpa till.  

 3. Stöd vår internationella verksamhet
  Genom IOGT-NTO-rörelsens internationella institut stöttar Junis barnverksamhet i andra länder. Du kan hjälpa till genom att bli månadsgivare eller ge ett enskilt bidrag via sms. Läs mer på 
  http://global.iogt.se/sv/Stod-oss/

 4. Prenumerera på Miljonlotteriet
  Genom att köpa lotter från Miljonlotteriet stödjer du Junis ekonomiskt. Överskottet från lotteriet går till IOGT-NTO-rörelsen och ger oss möjlighet att utvecklas och växa som organisationer. Läs mer på Miljonlotteriets hemsida.
 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM