För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

Sollentuna Stockholm, 1-3 februari

Sista anmälningsdag: 20 januari

Kostnad
Priset för kursen är 1200 kr i dubbelrum inklusive kost, resa och logi. Vill du bo i enkelrum kostar det 300 kr extra per natt.

Förkunskaper
För att delta på Multikursen ska du ha gått Junis grundutbildning, skrivit under Junis ledaretik och varit aktiv ledare i minst 1 år. 

Barnpassning under Multikurs
Priset är 500:- per barn, utöver detta tillkommer barnets hela resekostnad. Barnet är på barnpassning under kurspassen och hämtas däremellan. Syftet med barnpassning är att föräldrar som ej har möjlighet att lösa omsorg hemma ska kunna delta i utbildningar under Multikursen.


Anmälan till Multikursen är nu stängd. 


Ladda ner inbjudan som PDF


Välj ditt kursspår!

Skapis 2.0

Ta ditt pyssel till en ny nivå! Här lär du dig, både genom teori och praktiskt arbete, hur du utvecklar din pysselverksamhet på hemmaplan. Med inspiration från hela världen får du massor av nya idéer att ta med dig hem till din förening.

Kursledning: Linde Jonsson,
Tova Alsätra, Kim Lindkvist

Att leda i team

Vilket arbetssätt behöver vi ha i våra ledarteam för att utvecklas och må bra i samarbetet med varandra? Här får du utvecklas i din ledarroll och dessutom lär du dig mer om konflikthantering, feedback, grupprocesser och ledarstilar.

Kursledning: Aron Lavesson,
Tollare folkhögskola

För att få gå denna kurs ska du vara född senast år 2001 och varit ledare i minst 3 år.

Junis för alla – på riktigt!

I Junis är alla välkomna, men hur gör vi verksamheten tillgänglig för alla, oavsett bakgrund och funktionalitet? Här utgår vi från vad barnen själva tycker krävs och utbyter tips och råd kring vad vi redan gör, men ser också vad vi kan förbättra för att Junis ska bli för alla – på riktigt!

Kursledning: Lisa Skiöld

För att få gå denna kurs ska du vara född senast år 2001 och varit ledare i minst 1 år.

 

Jobbigt hemma

För barn som växer upp i familjer med missbruk är stödverksamhet en viktig skyddsfaktor för att inte få egna problem. Här får du kunskap om hur du upptäcker barn som behöver stöd och lär dig mer om hur en stödgrupp fungerar. Vilken hjälp erbjuder samhället barnen och hur kan vi i Junis påverka politiken så att fler får det stöd de har rätt till? 

Kursledning: Anna Carlsson Cheikh, Mona Örjes.

Certifieringskurs
Junis ledarutbildning

En kurs för dig som har gått Junis Grundutbildning och nu vill ta steget att hålla i kursen själv för att utbilda andra. Vi går igenom det nya utbildnings-materialet och du får massor av tips på hur utbildningen ska genomföras. Dessutom lär du dig om föreläsarrollen och allt du behöver tänka på när du arrangerar en kurs.

Kursledning: Johan Rapakko,
Camilla Eklund

Material med Junis-känsla

Lär dig göra snyggare distrikts- och föreningsmaterial med Junis-känsla! Här får du en genomgång av Junis grafiska profil och hjälp att producera det material du behöver. Ta med dig dator och underlag till kursen – kom hem med färdiga inbjudningar, terminsprogram,affischer, mallar eller annat som du behöver i din Junis-verksamhet. 

Kursledning: Pontus Landström,
Liza Viktorsson

 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy