För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 
 

 Att påverka är lätt - och roligt!

Den 9 september är det val till kommuner, landsting/regioner och riksdag. Lyft demokratifrågor tillsammans med junis-barnen och visa upp allt bra ni gör för politiker. Det är vanligt att lokalpolitiker besöker föreningar. Därför kombinerar Junis demokratiarbete med att bjuda in politiker till föreningen. Konceptet är lättsamt och bygger på två träffar. 

Läs mer här.

Trygga Möten
Du som är Junisledare har möjlighet att ta del av scouternas utbildning Trygga Möten. Utbildningen är enkel och webbaserad. Den passar bra att göra tillsammans i ledargruppen och diskutera gemensamt.

Du anmäler dig här.

Vit jul
Registrera era aktiviteter så att fler barn hittar till alla roliga aktiviteter i hela Junis-landet. Du registrerar er aktivitet här.

Viktiga datum 

21 dec 2018 -6 jan 2019
Vit jul-kampanjen pågår

2019-02-01-03
Multikurs

26-30 juni 2019
Kongress


 

 

Ekonomi i föreningen

 

Junis ledaretik

 

Läs om GDPR


 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy