För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 
Bli medlem
 

Vill du också vara med oss i Junis? Som medlem får du tidningen Struten hem i brevlådan och inbjudningar till läger och andra aktiviteter. Du är även försäkrad på alla Junis-arrangemang du deltar på.

Junis förbundsavgift är 40 kr om året. En del junisföreningar har också en lokal avgift som tillkommer. Är du osäker så kontakta oss på info@junis.org så kan vi berätta vad som gäller i just din förening.

Du blir medlem genom att fylla i formuläret här under. Du kan också höra av dig till Junis i det distrikt du bor så hjälper de dig att bli medlem i din närmaste Junisförening. Kontaktuppgifter hittar du här.

Vill du läsa mer om vad Junis gör och står för så kan du göra det här.

 
 
 
Bli medlem
 
 
 
 
select
 
 
 

 

 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy