För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 
 

Nu har Struten 1-19 landat i din brevlåda och här på Juniswebben. I tidningen har juniorreportrarna träffat miljökämpen Greta och påverkansexperten Linnea. De har också träffat Thomas som tycker tobak är bajs och Anna som berättar om sin funkisfamilj. I tidningen får du också hälsa på hos Junis-föreningarna i Bjursås och Laxå – det är medlemmar som själva har skrivit artiklarna.

Struten är även fullproppad med tävlingar, utlottningar, serier, pyssel och en massa annat kul! Krönikan har Agnes skrivit och den hittar du här.


Lästips!

Slajm är jättekul! 

Gör eget slajm som är bättre för både människan och miljön

Läs mer

Greta gör något! 

Miljökämpen Greta vill att de
vuxna tar ansvar.

Läs mer

       

 

 

 

 

 Läs senaste numret av Struten!

Klicka på tidningen för att läsa den!


 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy