För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 
 

Nu har Struten 1-18 hamnat i din brevlåda och här på Juniswebben. I tidningen är det alldeles fullt med era egna emojisar – vilken blir din favorit?

Juniorreporter Lovis har träffat Melodifestivalen-aktuella Viktor som berättar om sin superkraft. Juniorreportrarna har också koll på hur du är en schysst kompis på nätet och vad källkritik är för något. För det är något som inte stämmer i tidningen, det ryktas om en sockerchock i Junis …

I tidningen finns också massa vinnare (är du en av dem?), kryss, tävling, pyssel, serier… Krönikan har Lovis skrivit och den finns här.

 


Lästips!

Junisarnas emojis

Det skapades alla möjliga symboler när junisarna släppte loss fantasin. Som den här, av Lucas Jönsson!

Läs mer

Superkraften!

Artisten Viktor Frisk får extra energi av sin adhd.

Läs mer

       

 

 

 

 

 Läs senaste numret av Struten!

Klicka på tidningen för att läsa den!


 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM