För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

 

Liv Samuelsson är 12 år och bor i Botkyrka med mamma Karin, pappa Mathias och lillebror Melvin. Hon har även en katt som heter Kiwi.
– Kiwi är väldigt lat, sover väldigt mycket och han älskar mat, säger Liv.

På fritiden spelar Liv fotboll, teater och piano. Hon tycker också om att vara med kompisar, spela in filmer och lära andra att spela fotboll. I skolan tycker Liv mest om ämnena bild, matematik och engelska.
– Fast jag tycker att svenska är jättetråkigt.

Hennes favoritfärger är ljusblå och ljusrosa och hon älskar mamma Karins pastasallad. 

Liv ville vara juniorreporter i Struten för att hon ville träffa nya människor och diskutera saker hon tycker är viktigt. De roligaste Junis-aktiviteterna Liv har gjort är att åka på läger, spela teater och gå på Junisdisco.

Om Liv får beskriva sig själv med tre ord så är det: positiv, självsäker och väldigt glömsk. Hennes största dröm är att få träffa Zara Larsson och Justin Bieber.
– Jag skulle också vilja åka till en fabrik och kolla på hur de tillverkar saker.

När hon blir stor vill hon bli skådespelerska och spela in film. Om Liv fick ändra på något i världen skulle det vara att alla skulle behandlas lika oavsett kön, hudfärg och religion.

Tilda Johansson
Juniorreporter

 
 
   
  IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en barnorganisation med över 12 000 medlemmar upp till 15 år. Vi har 200 föreningar i hela landet och 1300 ledare.

I Junis händer mycket. Vi sysslar med teater, film, läger, disco, pyssel, cirkus, sport, utflykter, bakning och mycket mer! All verksamhet bygger på Junis grundsatser: demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM