För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

Elias Rauseus Skiöld är ny juniorreporter för Struten. Elias är 10 år och bor i Vattholma med sin mamma, pappa och syskonen Vidar och Anna-Matilda.

Det roligaste som har hänt Elias var när han fick veta att han hade blivit juniorreporter.
– Jag blev överlycklig!

Varför ville du bli juniorreporter?
– Det verkade roligt. Jag tycker nämligen om att skriva mycket.

Elias gillar också att läsa eftersom att han tycker att det är intressant, lärorikt och kul. Helst så läser han fantasy och deckare. Han skriver gärna korta berättelser som också har fantasytema.

Elias favoritmat är broccolisoppa eftersom att han tycker att det är jättegott! Det pinsammaste som har hänt Elias var när han råkade blanda ihop en kompis och en främmande person på stan.

Elias favoritdjur är både hund och katt. Han tycker om dem eftersom att de är mjuka och keliga och även för att de är roliga att vara med. Han har själv inget djur.

Axel Hyltegård
Juniorreporter 

 

 

 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM