För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan

 

 
 
Ledarrekryteringskampanj
01 september - 07 december 2017
Anmälan senast: 07 december 2017
 

Vi hoppas att du vill hjälpa oss att bli fler ledare, tipsa dina kompisar, vänner eller din mormor om att gå in på intevilkenledaresomhelst.se för att se filmen om vara ledare i Junis och lämna sin intresseanmälan och ange att det är du som värvat hen. Om personen blir godkänd ledare i Junis får du en biobiljett på posten under hösten. 

Den 7 december måste all administration i form av dokumentation för den nya ledaren vara hos kansliet. Ledaren måste vara godkänd ledare och betalande medlem i UNF, IOGT-NTO eller NSF senast 7 december 2017 för att räknas i kampanjen. Pengarna betalas ut under slutet av december 2017 till distriktet. 

För distrikten finns det ekonomiska premier att hämta vid insamling av intresseanmälningar och rekrytering av ny ledare:

Premier:
50 kronor per digital intresseanmälan som inkommer via intevilkenledaresomhelst.se som ett distrikt bekräftar att dom kommer följa upp.
500 kronor per ledare som nyrekryteras under perioden, går en Junis grundutbildning och blir godkänd ledare och betalande medlem i UNF, NSF eller IOGT-NTO senast 7 december. Distriktet får pengarna utbetalda under slutet av december

 
 
 
 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM